„Creștem zâmbete sănătoase” este un program complex de educație și prevenție dedicat școlilor și grădinițelor din sectorul de stat și privat. Scopul principal al acestui program este să crească gradul de responsabilitatea în ceea ce privește sănătatea orală, în rândul copiilor și al părinților.

„Creștem zâmbete sănătoase” oferă copiilor oportunitatea de a participa la un workshop susținut de medicii stomatologi pediatri #DE4Kids, care le vorbesc despre:

În plus, la finalul workshop-ului, fiecare copil beneficiază de o consultație individuală, ce presupune stabilirea unui status dentar complet, dar și de soluții pentru prevenția/ tratarea afecțiunilor dentare.

CREȘTEM ZÂMBETE SĂNĂTOASE ÎMPREUNĂ

*Informații obligatorii pentru înscrierea în programul CREȘTEM ZÂMBETE SĂNĂTOASE
Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Povestea noastră

DENT ESTET 4 Kids nu este doar o clinică stomatologică pentru copii, ci o adevărată experiență, care începe din momentul în care părintele și copilul pășesc în clinică. Totul este personalizat, adaptat dorințelor și nevoilor celor mici - de la decoruri, jucării până la tehnici de tratament și medici stomatologi certificați în Europa și SUA.

Mai mult decât atât, am vrut să venim în întâmpinarea părinților și copiilor cu soluții pentru tratarea pacienților anxioși. Astfel, în clinicile noastre veți regăsi un departament ATI de sine stătător, dar și un psiholog in-house. Investim continuu în tehnologia și în materialele disponibile în clinică, oferind soluții premium pentru orice tratament stomatologic în timp ce sporim confortul micului pacient.

Citește mai mult

Misiunea „Creștem Zâmbete Sănătoase” începe chiar acum!

Alături de copii, facem turul clinicii și al cabinetelor medicale pentru a deveni familiari cu mediul în care se va desfășura activitatea.

Vă prezentăm câteva informații privind realizarea corectă a periajului dentar, ilustrate prin practicarea tehnicilor în cadrul unei simulări.

„Să desenăm o măseluță” este momentul în care copiii dau frâu liber imaginației, în timp ce echipa noastră povestește mai mult despre igiena orală și întărește ideea de a avea un zâmbet sănătos cât mai mult timp.

Urmează o întâlnire magică cu supereroii DENT ESTET 4 Kids în care fiecare copil beneficiază de o consultație orală și primește un diagnostic complet.

Ulterior, medicul stomatolog pediatru întocmește un dosar ce include statusul dentar al fiecărui pacient. Acesta prezintă zonele carioase sau cu depunere de placă bacteriană.

La finalul vizitei, copiii primesc un kit de îngrijire dentară, ce include: periuță + pastă de dinți, dar și un element surpriză.

Descoperă mai multe despre...

Sigilările Dentare

Sigilările dentare reprezintă un tratament modern de prevenție a cariilor dentare, ce poate fi realizat atât pe dinții temporari, cât și pe cei permanenți.

Citește mai mult

Frenectomiile cu Laser

Ce presupune frenectomia și când este necesară? Copiii mai mari au nevoie de frenectomie? Cu ajutorul acestei intervenții, în doar 10 – 15 minute calitatea vieții copilului poate fi îmbunătățită.

Citește mai mult

Demineralizările Dentare

Demineralizarea smalțului dentar este primul semn care ne indică apariția cariei dentare și poate fi ușor identificată pe suprafața dinților sub forma unor pete alb-cretoase, necavitare, vizibile cel mai bine pe suprafața uscată a dinților.

Citește mai mult

Conectează-te cu noi

CREȘTEM ZÂMBETE SĂNĂTOASE ÎMPREUNĂ

*Informații obligatorii pentru înscrierea în programul CREȘTEM ZÂMBETE SĂNĂTOASE
Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.